Kommissgatan 5


Kommissgatan 5, 252 45, Helsingborg

Hyra: 6695 kr/mån

Area: 46 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu ges möjlighet att hyra en välplanerad lägenhet om två rum och kök mitt i centrum på Kommissgatan 5.

Lägenheten har modern och smakfull inredning med hög standard. I samtliga rum är väggarna vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett.

Lägenheten har ljust kök med vita luckor och spis med keramikhäll. För bekvämligheten skull finns även diskmaskin installerat.

Badrummet är helkaklat i vitt och grått.

Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.