Lokvägen 10 B


Lokvägen 10 B, 253 52, PÅARP

Hyra: 8223 kr/mån

Area: 67 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu är en välplanerad två rum och kök på Lokvägen ledig!

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Handdukstorken ger varma och sköna handdukar en kall vintermorgon! Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten totalrenoveraeds enligt konceptet Willhemlyft i maj 2019. Läs mer om Willhemlyft här: https://www.willhem.se/Om-Willhem/willhemlyftet/

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Med Pågatågen tar du dig snabbt och enkelt från Påarp till Helsingborg. Detta vackra villaområde erbjuder fin natur med flera olika grönområden samt ett rikt föreningsliv. Med Påarps eget centrum skapas alla möjligheter för ett optimalt och högkvalitativt boende.