Magistergatan 9


Magistergatan 9, 252 38, HELSINGBORG

Hyra: 7788 kr/mån

Area: 60 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-02-01

Sista anm.dag: 2021-10-25

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu är en välplanerad lägenhet om två rum och kök ledig på populära Magistergatan! Lägenheten totalrenoveraeds i oktober 2019 och är i toppenskick.

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare installerat. En perfekt lägenhet för dig som vill bo modernt och bekvämt.

Mer om vårt koncept Willhemlyftet kan du läsa här: https://www.willhem.se/Om-Willhem/willhemlyftet/

I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Bredbandsabonnemang tecknar man själv.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.


Busshållsplats / tågstation: 1550 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 1250 m

Motion: 500 m

Köpcentrum & gallerior: 50 m