Nytorgsbacken 50


Nytorgsbacken 50, 252 45, Helsingborg

Hyra: 9447 kr/mån

Area: 77 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: Omgående

Sista anm.dag: 2023-03-23

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

Öppen visning den 22 mars mellan 16.00-18.00, ingen anmälan krävs. Intresseanmälning går bra att göra efter visning senast 2023-03-23 klockan 23.59. Vi möts utanför Nytorgsbacken 54.

Välplanerad lägenhet om två rum och kök!

Tillträde enligt överenskommelse.

Lägenheten har närhet till matbutiker och skolor. Bra kommunikationer till centrum med buss.

Lägenheten har ett ljust kök med vita luckor och klinker på golvet.

Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Handdukstorken ger varma och sköna handdukar en kall vintermorgon! Lägenheten har en balkong.

På golven ligger ekstavsparkett och alla väggar är vitmålade i samtliga rum.

I hyran ingår förutom värme och vatten, digital-TV via Telia.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösningen, dess ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Hyresbeloppet avser 2022 års hyra. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.