Övre Nytorgsgatan 72


Övre Nytorgsgatan 72, 252 49, Helsingborg

Hyra: 11670 kr/mån

Area: 96 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

Nu finns det möjlighet att hyra en mysig etagelägenhet på Övre Nytorgsgatan.
I närområdet finns goda kommunikationsmöjligheter och runt hörnet finns en livsmedelsbutik.

Genomgående i lägenheten ligger parkettgolv och samtliga väggar är vitmålade, beige väggar i sovrum på nedre våningen kommer att återställas till vita väggar till inflytt.

I köket är det ljus köksinredning och diskmaskin finns installerat. Bänkskiva kommer bytas efter inflytt.

Badrummet på nedersta våningen har vitt stilrent kakel på väggarna med en grå fondvägg och grå klinkers på golvet. OBS! I badrummet står en tvättmaskin som tillhör den avflyttande hyresgästen som tas med i utflytt. Då det är fördraget kan ny hyresgäst beställa ny tvättmaskin + torktumlare för en månadskostnad på 227kr, endast tvättmaskin blir en månadskostnad på 147kr.

I hyran ingår värme och vatten. Avtal för bredband och el tecknas av hyresgästen.

Planlösningen, dess ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Visning sker digitalt. Du som går vidare i processen kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att söka!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.