Övre Nytorgsgatan 81


Övre Nytorgsgatan 81, 252 49, Helsingborg

Hyra: 5405 kr/mån

Area: 35 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-04-01

Sista anm.dag: 2023-01-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkomna till denna ett rummare som kommer att renoveras enligt Willhems koncept.

Hela lägenheten kommer vitmålas och på golven läggs högklassig ekstavsparkett. I köket kommer vi sätta upp ett helt nytt kök med vita lättstängda luckor och lådor ihop med stilrena och moderna beslag. Här kommer även bli infälld spishäll ihop med ugn och inbyggnadsmicro. Även diskmaskin kommer att installeras. Alla vitvaror blir rostfria.

Badrummet kommer helkaklas med vitt stilrent kakel på vägg och grå klinkers på golv. I duschhörnan kommer vi sätta upp duschväggar i glas och på golvet blir det även golvvärme.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

I hyran ingår värme och vatten. Hyresbeloppet avser 2022 års hyra.

Ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet