Skaragatan 26


Skaragatan 26, 252 63, Helsingborg

Hyra: 9311 kr/mån

Area: 85 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en välplanerad lägenhet om tre rum och kök på Husensjö.
Lägenheten genomgick en helrenovering 2012.

Köket är ljust och rymligt med vita luckor. Här får man plats med ett stort matbord för hela familjen.
Badrummet är helkaklat i vitt och grått. På golven ligger högklassig ekstavsparkett och alla väggar är vitmålade i samtliga rum.

Dismaskin, tvättmaskin och torktumlre kommer att installeras vid inflyttning som medför en hyreshöjning på cirka 360 kronor.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Välkommen att söka!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Norra Husensjö är ett populärt och välvårdat område. Familjevänligt med vacker natur, många grönområden och lekplatser. Med endast 10 minuter från centrum med bil eller buss möjliggörs det perfekta boendet.


Busshållsplats / tågstation: 2250 m

Restauranger & caféer: 1800 m

Bank: 1850 m

Motion: 500 m

Köpcentrum & gallerior: 1700 m