Södergatan 59


Södergatan 59, 25219, Helsingborg

Hyra: 7901 kr/mån

Area: 67 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

Nu har vi en rymlig lägenhet om två rum och kök ledig på centrala Södergatan.
Runt hörnet från lägenheten hittar du livsmedelsbutik, nöjen och träningsmöjligheter.
En kort promenad bort ligger Helsingborgs centrum och Centralstationen där det finns goda kommunikationsmöjligheter.

På denna lägenhet erbjuder vi en hyresrabatt om 1000 kr de första sex månaderna. Hyran du ser i publiceringen är den rabatterade hyran. Ordinarie hyra är 8901,17 kr.

I lägenheten är det högt till tak och väggarna är genomgående vitmålade i september 2023.
Köket är ljust med nymålade köksluckor och det finns gott om plats för matbord. Ny köksfläkt, ugn och kakel i kök kommer att installeras innan inflytt.

Badrummet har vitt kakel på väggar och grått klinker på golvet. För bekvämligheten skulle finns tvättmaskin och torktumlare installerat.

I hyran ingår värme och vatten. Abonnemang för bredband och el tecknar man själv.

Visning sker digitalt. Du som går vidare i processen kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Söder är ett levande område knappt 400 meter från Helsingborgs centralstation. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning. Det finns gott om butiker, restauranger och även den populära och färgstarka torghandeln. I Södergallerian kan du bland annat gå på bio, bowla, gymma och shoppa. På Söder finns även stadens mest centrala badhus. Mellan Söder och centrum ligger Stadsparken, med Stadsbiblioteket, som kopplar ihop dessa två delar av Helsingborgs stadskärna. Med en kort promenad når du Campus Helsingborg som är en del av Lunds universitet.