Södergatan 59


Södergatan 59, 25219, Helsingborg

Hyra: 8157 kr/mån

Area: 63 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 5, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-11

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en välplanerad lägenhet om två rum och kök mitt på attraktiva Södergatan!
Lägenheten ligger centralt med bekvämligheter som livsmedelsbutik, restauranger och gym runt hörnet. En kort promenad bort ligger Helsingborgs centrum och även Centralstationen där det finns goda kommunikationsmöjligheter.

Lägenheten har en modern och smakfull inredning med god standard. Köket är ljust med vita luckor och vitvaror av god kvalité.
Badrummet är helkaklat och går i vitt och grått. Både tvättmaskin och torktumlare finns installerat.
På golven liggen högklassig ekstavsparkett.

I hyran ingår värme och vatten. Abonnemang för bredband och el tecknar man själv.

OBS: Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att söka!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Området är mycket populärt på grund av sin centrumnära och mångkulturella omgivning. Med endast 2-3 minuter från stadsparken och biblioteket samt med närhet till olika sorters handelsbutiker möjliggörs ett högkvalitativt boende i stadens puls. Snart öppnas dessutom den nya Söderpunkten! En stadsdel i utveckling och med stor framåtanda.