Södra Hunnetorpsvägen 62 D


Södra Hunnetorpsvägen 62 D, 256 62, Helsingborg

Hyra: 8024 kr/mån

Area: 62 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra en välplanerad lägenhet med två rum och kök i på Adolfsberg. Lägenheten är belägen i makplan med trevlig uteplats.

Lägenheten ligger på gångavstånd till livsmedelsbutik och goda kommunikationsmöjligheter.

Vid inflyttning kommer lägenheten att vara totalrenoverad enligt Willhems koncept. Läs mer om Willhemlyftet

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Handdukstorken ger varma och sköna handdukar en kall vintermorgon! Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare.

Värme och vatten ingår i hyran.

Parkeringsplats eller garage finns att hyra i området. Dessa platser söker du på vår hemsida.

Planlösningen, dess ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Lägenheten kan komma att avpubliceras före publiceringsdatumet har löpt ut.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Adolfsberg är ett familjevänligt område med ett eget stadsdelscentrum. Här finns vacker natur, många grönområden och lekplatser. Med härliga grannar och många bilfria gårdar möjliggörs det perfekta boendet. Strax norr om Adolfsberg ligger Bruces skog och på endast 10 minuter tar du dig till centrum med bil eller buss. I stadsdelen finns en skola med elever från förskolan till årskurs 9.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet