Södra Hunnetorpsvägen 62 D


Södra Hunnetorpsvägen 62 D, 256 62, Helsingborg

Hyra: 7870 kr/mån

Area: 62 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-12-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välplanerad lägenhet med en liten uteplats på omtyckta Adolfsberg!

Lägenhetens väggar är vitmålade och på golven ligger en fin ekstavsparkett. Köket, som renoverades i augusti 2014, är modernt med vita luckor och lådor. Spishällen är infälld och diskmaskin finns installerat. Vitvarorna är rostfria och här finns en fullstor kyl och frys.

Badrummet, som renoverades i januari 2020 har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin, torktumlare och värmande handdukstork.

I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Bredbandsabonnemang tecknar man själv.
Parkering eller garage finns att hyra i området.

Visning av lägenheten kommer att ske med hjälp av bilder och planlösning. En fysisk visning kommer alltså inte att erbjudas. Det innebär att om du är intresserad av lägenheten så kommer du behöva tacka ja till den trots att den är osedd. Du som blir aktuell för visning på bilder kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Adolfsberg är ett bra och familjevänligt område i Helsingborg. Med ett eget centrum, vacker natur, många grönområden och lekplatser möjliggörs det perfekta boendet. Endast 10 minuter från centrum med bil eller buss.


Busshållsplats / tågstation: 1400 m

Restauranger & caféer: 2250 m

Bank: 2950 m

Motion: 1100 m

Köpcentrum & gallerior: 1050 m