Södra Hunnetorpsvägen 74 D


Södra Hunnetorpsvägen 74 D, 256 62, Helsingborg

Hyra: 9349 kr/mån

Area: 79 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-08

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Ledig lägenhet om tre rum och kök på Södra Hunnetorpsvägen!

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Handdukstorken ger varma och sköna handdukar en kall vintermorgon! Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har en uteplats.

Tillträde kan ske tidigare enligt överenskommelse.

Lägenheten totalrenoveraeds enligt konceptet Willhemlyft i januari 2021. Läs mer om Willhemlyft här: https://www.willhem.se/Om-Willhem/willhemlyftet/

I hyran ingår värme och vatten. Abonnemang för bredband och el tecknar man själv.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Adolfsberg är ett bra och familjevänligt område i Helsingborg. Med ett eget centrum, vacker natur, många grönområden och lekplatser möjliggörs det perfekta boendet. Endast 10 minuter från centrum med bil eller buss.