Södra Stenbocksgatan 128


Södra Stenbocksgatan 128, 252 45, Helsingborg

Hyra: 8504 kr/mån

Area: 69 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2021-10-01

Sista anm.dag: 2021-08-08

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En välplanerad och genomgående tvårumsledig på populära Södra Stenbocksgatan.

Köket, som renoverades 2015, är modernt med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugnen inbyggd i ett högskåp och diskmaskin snyggt integrerad i inredningen.

Badrummet kommer totalrenoveras innan inflytt. Det blir ett vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Duschväggar av glas installeras och för bekvämlighetens skull kommer det även att sättas in en tvättmaskin och torktumlare. Läs mer om badrumsrenoveringen här: https://www.willhem.se/Om-Willhem/willhemlyftet/

Resterande del av lägenheten uthyres i befintligt skick. Väggarna är vita och på golven ligger ett parkettgolv.

I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Bredbandsabonnemang tecknar man själv.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.


Busshållsplats / tågstation: 1400 m

Restauranger & caféer: 400 m

Bank: 1150 m

Motion: 250 m

Köpcentrum & gallerior: 100 m