Södra Stenbocksgatan 128


Södra Stenbocksgatan 128, 252 45, Helsingborg

Hyra: 9499 kr/mån

Area: 76 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Vill du bo i en charmig lägenhet med centrum endast ett stenkast bort? Då är detta den perfekta lägenheten för dig.

Lägenheten renoverades i slutet av 2013. Den har två franska balkonger och underbart ljusinläpp tack vare dess många fönster. Sovrummet är stort med plats för både dubbelsäng och andra möbler. Även vadagsrummet är rymligt, här finns det plats för både soffa och en matplats.

Hela lägenheten har vita väggar och på golven ligger parkettgolv. I köket är det vita mjukstängda luckor och diskmaskin finns installerad.

Badrummet är helkaklat med stilrent kakel på vägg och grå klinkers på golv. För bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare installerat. Säkerhetsklassad lägenhetsdörr är installerad.

I hyran ingår förutom värme och vatten, digital-TV via Telia. Fastigheten har fibernätsanslutning, bredbandsabonnemang får man teckna själv.

Denna lägenhet kommer hyras ut genom digital visning: Gå till digital visning av lägenheten.

Du som blir aktuell kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.