Sturegatan 15


Sturegatan 15, 252 38, HELSINGBORG

Hyra: 7779 kr/mån

Area: 56 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-10-03

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En härlig lägenhet om två rum och kök finns nu ledig på Sturegatan!

Lägenheten totalrenoverades i slutet av 2018 enligt vårt koncept willhemlyftet. Med sin bevarade charm och moderna inredning finns möjlighet att skapa ett otroligt mysigt hem. Läs mer om vårt koncept Willhemlyftet här: Läs mer om Willhemlyftet

På golvet ligger ekstavsparkett och samtliga väggar är målade i vitt. Köket är modernt med vita lättstängda luckor och lådor ihop med stilrena beslag. Spisen är Infälld. Ugn och inbyggnadsmicro är snyggt placerade i ett högskåp. Alla vitvaror är rostfria och diskmaskin finns installerat.

Badrummet har ett vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golv. Golvvärmen är perfekt för kyliga mornar. Duschdörrar av glas är placerade i duschhörnan.

Gå till digital visning av lägenheten

Visning sker digitalt. Du som går vidare i processen kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.