Sturegatan 19


Sturegatan 19, 252 38, HELSINGBORG

Hyra: 9141 kr/mån

Area: 72 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-10

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjlighet att vara den första som bor i en totalrenoverad lägenhet på mysiga Sturegatan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och modernt boende i centralt läge.

Vid inflyttning kommer lägenheten att vara totalrenoverad enligt Willhems koncept Willhemlyftet. I Samtliga rum är väggarna målade i vitt och på golven ligger en högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin.

I sovrummen finns garderober för förvaring.
I hyran ingår värme och vatten. Eget elavtal och bredband tecknas av hyresgästen.

Eftersom lägenheten är under renovering kommer vi inte kunna ha någon visning. Vill du se fler exempelbilder på våra renoverade lägenheter kan du läsa mer här: Läs mer om Willhemlyftet

Du som går vidare i processen kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet