Sturegatan 19


Sturegatan 19, 252 38, HELSINGBORG

Hyra: 8399 kr/mån

Area: 58 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-10-03

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenhet om två rum och kök på Sturegatan!

Lägenheten totalrenoveraeds enligt konceptet Willhemlyft i juni 2023. Läs mer om Willhemlyftet

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Handdukstorken ger varma och sköna handdukar en kall vintermorgon! Duschväggarna är av glas.

Gå till digital visning av lägenheten

I hyran ingår värme och vatten. Abonnemang för bredband och el tecknar man själv.

Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Visning sker digitalt. Du som går vidare i processen kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.