Sturegatan 35


Sturegatan 35, 25238, Helsingborg

Hyra: 7697 kr/mån

Area: 67 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: Omgående

Sista anm.dag: 2023-02-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en mysig lägenhet om 2 rum och kök på Populära Sturegatan. Här kan du bo i en fastighet med en lummig innergård och bevarad charm från förr. Lägenheten har en modern och smakfull inredning med stora öppna ytor.

Köket är rymligt och fräscht med ljusgråa luckor, integrerad diskmaskin och en passande bänkskiva i trä. Här finns gott om plats för ett matbord. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Vardagsrummet är stort och ljust med vita väggar och parkettgolv.
I resterande rum ligger ett fint laminatgolv och väggarna är målade i vitt.
Här finns även en rymlig Walk in closet i anslutning till sovrummet.

Gå till digital visning av lägenheten

Varmt välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.