Sturegatan 9


Sturegatan 9, 252 38, HELSINGBORG

Hyra: 9804 kr/mån

Area: 87 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Sista anm.dag: 2023-10-03

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu är en välplanerad lägenhet om tre rum och kök på populära Sturegatan ledig!

Rabatt på 1000 kronor i tolv månader. Ordinarie hyra är 10 804,83 kr.

Lägenheten totalrenoveraeds enligt konceptet Willhemlyft i maj 2021. Läs mer om Willhemlyftet

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Handdukstorken ger varma och sköna handdukar en kall vintermorgon! Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare.

Gå till digital visning av lägenheten

I hyran ingår värme och vatten. Abonnemang för bredband och el tecknar man själv.

Tillträde kan ske tidigare enligt överenskommelse.

Lägenheten kan komma att avpubliceras innan sista ansökningsdag.

Visning sker digitalt. Du som går vidare i processen kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.