Wieselgrensgatan 8 B


Wieselgrensgatan 8 B, 252 48, Helsingborg

Hyra: 12745 kr/mån

Area: 121 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-22

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra en rymlig sekelskiftslägenhet om tre rum och kök mitt i centrala Helsingborg. Lägenheten ligger på gångavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger och nöjen. Och i närheten finns goda kommunikationsmöjligheter.

Köket har ljus inredning och för bekvämlighetens skull är diskmaskin installerad.
Badrummet har vitkaklade väggar och grått klinkergolv.

Lägenheten har genomgående vita väggar och på golven ligger ekstavsparkett.

I hyran ingår värme och varmvatten. Abonnemang för el och bredband tecknas av hyresgästen.

Planlösningen, dess ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.