Järnvägsgatan 8


Järnvägsgatan 8, 541 52, Skövde

Hyra: 2833 kr/mån

Area: 18 m2, Antal rum: 1 rum (enkelrum)

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-30

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns ett rum ledigt i en studentkorridor med totalt 6 st rum på Järnvägsgatan! Observera att det inte är en lägenhet man hyr, utan ett rum och här delar man kök, allrum, duschutrymme, samt tvättstuga med övriga boende. Endast en boende/rum.

Rummet ligger längst in till vänster om nödutgången, avvikelser kan förekomma från planritningen. Första länken visar de gemensamma utrymmena i korridoren.

Klicka här för att komma till den digitala visningen av lägenheten.

Andra länken visar ett av rummen, observera att den digitala visningen avser ett annat rum, men de har liknande planlösning.

Klicka här för att komma till den digitala visningen av lägenheten.

Hyran avser år 2021 och inkluderar värme, vatten, hushållsel, Telias TV-paket "Lagom", samt Telias Play-tjänst. Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Annonsen kan komma att avpubliceras innan sista datum.

Välkommen med din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Södermalm är en stadsdel i södra Skövde, omkring 0,5 km från centrum. Här finns bland annat de två idrottsanläggningarna Idrottshallen och Södermalms IP. Inom behagligt promenadavstånd når du det breda utbud av affärer, service, restauranger och uteliv som centrala Skövde erbjuder.


Busshållsplats / tågstation: 850 m

Restauranger & caféer: 850 m

Bank: 300 m

Motion: 400 m

Köpcentrum & gallerior: 900 m