Kilbacksvägen 19 B


Kilbacksvägen 19 B, 541 38, Skövde

Hyra: 8533 kr/mån

Area: 80 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-02-02

Sista anm.dag: 2021-10-19

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Helt nyrenoverad trea på Kilbacken som kan bli din att hyra!

Smakfullt inredd lägenhet med ekparkett i hela bostaden och klinker vid entrédörr och i badrum. Moderna rostfria vitvaror som i köket består av diskmaskin, micro, induktionshäll och inbyggd varmluftsugn. Balkong i nordväst med värmande eftermiddags,- och kvällssol.

Hyran avser 2021 års hyresnivå och inkluderar värme, vatten och Telia tv-paket Lagom.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende bredband/telefoni.

Tillträde till lägenhet 2022-02-01

Välkommen med din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Kilbacken är en populär stadsdel strax norr om Skövde centrum. Här bor du inom behagligt gångavstånd till affärer, shoppingstråk, restauranger och idrottsevenemang. I anslutning till Storegården finns bland annat Elins Esplanad, ett köpcentrum med ett 30-tal butiker, stormarknad och apotek.


Busshållsplats / tågstation: 7700 m

Restauranger & caféer: 1000 m

Bank: 1700 m

Motion: 600 m

Köpcentrum & gallerior: 550 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet