Garvaregatan 22 A


Garvaregatan 22 A, 461 31, Trollhättan

Hyra: 7766 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-07-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Central lägenhet nära resecentrum, Högskolan Väst, shopping och restauranger.
Lägenheten kommer ha diskmaskin.
De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Trollhättan centrum bor du nära stadens utbud av affärer, service, sevärdheter, restauranger och uteliv. Här kan du även koppla av i områdets flera grönområden. För pendlaren ligger Trollhättan Centralstation endast några minuters promenad bort. 


Busshållsplats / tågstation: 4750 m

Restauranger & caféer: 100 m

Bank: 300 m

Motion: 100 m

Köpcentrum & gallerior: 200 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet