Hjortmossegatan 103


Hjortmossegatan 103, 461 51, Trollhättan

Hyra: 9522 kr/mån

Area: 86 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-10

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Hyran avser 2022 års hyresnivå och inkluderar värme, vatten, samt Telias Tv-paket "Lagom". Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Denna lägenhet stod klar 210401

Lägenheten har Diskmaskin

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En lugn stadsdel belägen i Trollhättans stadskärna. Här finns bland annat Hjortmosseparken, en oas mitt i staden med fina promenadstigar, cykelvägar och öppna gräsytor. Runt hörnet finner du områdets egna lilla centrum med bland annat två välsorterade matbutiker, blomsteraffär, motionsanläggning, pizzeria och konditori.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet