Hjortmossegatan 129


Hjortmossegatan 129, 461 51, Trollhättan

Hyra: 8062 kr/mån

Area: 69 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 6, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2021-11-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenhet med närhet till buss, skola, och livsmedelsbutik i bottenvåningen.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En lugn stadsdel belägen i Trollhättans stadskärna. Här finns bland annat Hjortmosseparken, en oas mitt i staden med fina promenadstigar, cykelvägar och öppna gräsytor. Runt hörnet finner du områdets egna lilla centrum med bland annat två välsorterade matbutiker, blomsteraffär, motionsanläggning, pizzeria och konditori.


Busshållsplats / tågstation: 5600 m

Restauranger & caféer: 950 m

Bank: 1000 m

Motion: 350 m

Köpcentrum & gallerior: 1050 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet