Garage, Elektravägen 1-7

P-nr: 49
Hyra: 587 kr/mån

Tillträde: 2023-10-01
Sista anm.dag: Först till kvarn

Hyresid: 123105013049
Adress: Elektravägen 1-7, 554 59 Jönköping

El: Ja

Beskrivning

Kallgarage med el, (ej för elbil, laddning av elbil förbjuden.). Garageplatsen erbjuds Willhems hyresgäster.

Denna bilplats ligger i ett område där det råder brist på bilplatser till våra kunder. Det innebär att vi inte kan hyra ut mer än två bilplatser till samma kund när flera av våra kunder inte har någon bilplats alls. Den sökande med längst boendetid i nuvarande bostad kommer att erbjudas bilplatsen.

I de fall den sökande redan hyr en bilplats så behöver ett kontraktet att sägas upp i samband med att nytt kontrakt tecknas. Detta eftersom det råder brist på bilplatser och Willhem i första hand prioriterar två bilplatser per lägenhetsavtal. Du säger upp din bilplats via mina sidor. Full uppsägningstid gäller.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem erbjuder bilplatser i form av parkeringsplatser, garage eller MC-platser i anslutning till våra fastigheter. I första hand hyr vi ut våra lediga bilplatser till kunder som bor i våra lägenheter. När vi har flera sökande tar vi hänsyn till boendetid samt om sökande har en bilplats idag eller inte. Vid god tillgång på p-platser hyr vi även ut till sökande som ej är boende på adressen eller inom samma parkeringsområde. Då tillkommer 25% moms på hyran.

Vanliga frågor och svar