P-plats, Östra Storgatan 83-85

P-nr: 7
Hyra: 530 kr/mån

Tillträde: 2023-12-01
Sista anm.dag: 2023-10-09

Hyresid: 1294506907
Adress: Östra Storgatan 83-85, 553 21 Jönköping

Beskrivning

P-platsen uthyres i första hand till Willhems kunder.

Denna bilplats ligger i ett område där det råder brist på bilplatser till våra kunder. Det innebär att vi inte kan hyra ut mer än två bilplatser till samma kund när flera av våra kunder inte har någon bilplats alls. Den sökande med längst boendetid i nuvarande bostad kommer att erbjudas bilplatsen.

I de fall den sökande redan hyr en bilplats så behöver ett kontraktet att sägas upp i samband med att nytt kontrakt tecknas. Detta eftersom det råder brist på bilplatser och Willhem i första hand prioriterar två bilplatser per lägenhetsavtal. Du säger upp din bilplats via mina sidor. Full uppsägningstid gäller.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem erbjuder bilplatser i form av parkeringsplatser, garage eller MC-platser i anslutning till våra fastigheter. I första hand hyr vi ut våra lediga bilplatser till kunder som bor i våra lägenheter. När vi har flera sökande tar vi hänsyn till boendetid samt om sökande har en bilplats idag eller inte. Vid god tillgång på p-platser hyr vi även ut till sökande som ej är boende på adressen eller inom samma parkeringsområde. Då tillkommer 25% moms på hyran.

Vanliga frågor och svar 
 

Klicka på bilden för att förstora den.