P-plats med laddstolpe, Rudsbergsvägen 24

P-nr: 100
Hyra: 727 kr/mån

Tillträde: 2023-11-01
Sista anm.dag: Först till kvarn

Hyresid: 1519516100
Adress: Rudsbergsvägen 24, 654 66 Karlstad

Laddstolpe: Ja

Beskrivning

P-Plats nr 100 utrustad med elbilsladdare som kan laddas med maximalt med 11kW. Det kan som lägst gå ner till 3,7 kW när belastningen är hög på elnätet. 3,7 kW motsvarar ungefär 20km körning efter en timmes laddning beroende på typ av bil. Priset förnärvarande är 2,20 kr per Kw som debiteras i efterhand.

Denna bilplats ligger i ett område där det finns flera lediga bilplatser. Vi tillämpar därför först till kvarn, det innebär att parkeringsplatsen hyrs ut till den sökande som ansöker först. När sökande finns kommer annonsen att tas bort från webben.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem erbjuder bilplatser i form av parkeringsplatser, garage eller MC-platser i anslutning till våra fastigheter. I första hand hyr vi ut våra lediga bilplatser till kunder som bor i våra lägenheter. När vi har flera sökande tar vi hänsyn till boendetid samt om sökande har en bilplats idag eller inte. Vid god tillgång på p-platser hyr vi även ut till sökande som ej är boende på adressen eller inom samma parkeringsområde. Då tillkommer 25% moms på hyran.

Vanliga frågor och svar 
 

Klicka på bilden för att förstora den.