Cesar Nord B, Stockholm

NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER PÅ BEKVÄMT AVSTÅND FRÅN STOCKHOLM CITY

Nu skapar vi totalt 292 härliga hyreslägenheter fördelade på två etapper i expansiva stadsdelen Vega i Haninge. Här bor du naturnära i ljusa, nyproducerade bostäder med goda kommunikationsförbindelser till Stockholms stadsliv. Beräknad inflyttningsstart för etapp B sker under 2023.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 135 st

Storlek: 1-3 rum och kök

Boendeyta: 20-50 kvadratmeter

Arkitekt: Lindbäcks

Beräknad inflytt: Q2-Q3 2023

Färdigställt och uthyrt.

Dela med dina vänner


Bo ljust, modernt och yteffektivt

På Cesar Nord bor du i yteffektiva lägenheter som tackvare smart planlösning, härligt ljusinsläpp och fina materialval erbjuder både funktion och god komfort. Här kombineras ljusa ytskikt med golv i klassisk ekparkett, vilket tillsammans med ett generöst ljusinsläpp ger en ombonad och skön känsla att komma hem till. Samtliga lägenheter är utrustade med ett komplett kök bestående av kyl/frys, ugn och spis. I badrummet kan du njuta av helkaklade väggar och golv samt egen tvättmaskin (ej lägenheter om 20 kvm). Cesar Nord passar dig som söker en mindre bostad, vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

Nära stadslivet, natur och skärgård

I Vega, Haninge bor du i en expansiv stadsdel omgärdad av natur, vatten och friluftsområden. Samtidigt bor du tackvare goda kommunikationsförbindelser på bekvämt pendelavstånd från stadsliv och nöjen. I Vega har du matbutiker, gym och annan service på gångavstånd. Tio minuters cykelväg bort ligger även Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

Smidig kommunikation till Stockholm city

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Du tar dig enkelt till och från stationen genom en kort promenad och kan även ta cykeln till cykelparkeringen intill. Ett busstorg  finns även i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Norrby, Jordbro och Haninge Centrum.