Gräshoppan 13, Borås

BO NYTT OCH FRÄSCHT NÄRA CENTRUM

Gräshoppan består av 28 moderna hyreslägenheter med attraktivt läge på Hantverkargatan 1 och Bergslenagatan 42 vid Knalleland. Här bor du lugnt och skönt med närhet till såväl ett brett serviceutbud som avkopplande grönområden.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 28 lägenheter i hyresrättsform

Storlek: 1-3 rum och kök, de flesta med balkong/uteplats

Yta: Från 35 till 75 kvadratmeter

Arkitekt: Forum Arkitekter

Lägenhetsfördelning: 4 st 1 rok, 3 st 1,5 rok, 15 st 2 rok, 6 st 3 rok

Inflyttning: Början av 2018

Prospekt

Läs mer i bifogad PDF

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa vita väggar och mörk klinker. Tack vare stora fönsterpartier är ljusinläppet generöst och ger extra rymd åt lägenheten. Golvet i kök och sovrum består av klassisk ekparkett som skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av klinker med golvvärme, duschhörna och handdukstork. Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling och separata förråd. Bilparkering finns i anslutning till huset.

Nära till city, nöjen och grönområden

Bergslenagatan är trots sin närhet till centrum ett lugnt och grönt bostadsområde. För den som vill ta en promenad eller joggingtur i det gröna finns flera vackra naturomgivningar att välja bland. Ändå är det bara några minuter med buss eller cykel till stadens puls. Ett stenkast bort ligger Borås Arena som med jämna mellanrum lockar tusentals till sport och andra evenemang. Här finns även Knalleland, ett av Borås största köpcentrum med många butiker.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.