Gripen 7-11, Halmstad

NYPRODUCERADE VINDSLÄGENHETER NÄRA HÖGSKOLAN OCH CENTRUM

Nu skapar vi 12 nyproducerade hyreslägenheter med inflytt hösten 2020. Mysiga och välplanerade bostäder i vindsplan, perfekta för dig som är student eller söker en litet, välplanerat boende med god standard.


Antal lägenheter: 12 lägenheter

Storlek: 1 rum och kök

Boendeyta: Ca. 29-35 kvadrameter

Adress: Odalsvägen 1, 3 & 7

Beräknad inflyttning: November 2020

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

På Gripen bor du i yteffektiva vindslägenheter som erbjuder både god funktion och komfort. Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa väggar och grå klinker. Golvet i bostäderna består av träparkett, vilket skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av helkaklade väggar och golv i grå klinker. Stilren inredning gör badrummet både trivsamt och funktionellt. Köken är utrustade med rostfria vitvaror och stilrena köksstommar i vitt. Samtliga lägenheter är utrustade med fiberuppkoppling och separata förråd. Lägenheterna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

Bo nära city, nöjen och högskolan

Att bo på Öster erbjuder många fördelar för dig som vill leva en vardag där det mesta ligger på gång- eller cykelavstånd. Här bor du nära både högskolan och centrum, med goda möjligheter till ett aktivt liv. Arenahallen med olika sporter, gym och badhus ligger på gångavstånd. Med andra ord - här finns alla förutsättningar för en klimatsmart och enkel vardag.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.