Guldfisken 10, Linköping

NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER I HJÄRTAT AV SKÄGGETORP CENTRUM

Nu bygger Willhem 106 yteffektiva hyreslägenheter i hjärtat av Skäggetorp med inflytt 2023. Här skapar vi moderna, välplanerade lägenheter om 1-3 rum och kök med vacker utsikt samt närhet till både shopping, matupplevelser, kollektivtrafik och grönområden.

 


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 106 lägenheter

Storlek: 1-3 rum och kök

Bostadsyta: 27-70 kvadratmeter

Hyresnivå: Ca. 5 250-9 700 kr/mån

Beräknad inflytt: 2023 Q1

Hitta lediga lägenheter.

Dela med dina vänner


Trivsamt, modernt & välplanerat

I en befintlig byggnad i direkt anslutning till Skäggetorp Centrums rika och varierade utbud av shopping, matupplevelser m.m. skapar vi 106 nya hyreslägenheter med inflytt våren 2023. Här erbjuds både små och större bostäder, modernt utformade med yteffketiva planlösningar och genomtänkta materialval. Köken är noga och funktionellt anpassade med ljusa ytskikt, rostfria vitvaror kombinerat i en stilren design. Badrummen ger med sina helkaklade väggar i vitt tillsammans med övriga materialval en snygg, såväl som funktionell standard. Hemkänslan förstärks ytterligare med en fin träparkett.

Skäggetorp - ett grönskande område med många kvaliteter

I Skäggetorp bor du i ett grönt och barnvänligt område under ständig utveckling. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bland att mat- och klädbutiker, bank, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.