Haga 10, Malmö

NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER PÅ ATTRAKTIVT LÄGE I CENTRALA MALMÖ

Mitt i Malmö centrum i området Teatern, Västra innerstaden uppför Willhem 22 nybyggda hyreslägenheter med inflytt hösten 2021. Här bor du på attraktivt a-läge med Malmö Opera som närmsta granne, Pildammsparken alldeles intill och på promenadavstånd från Ribersborg. 
 

Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 22 lägenheter

Storlek: 2 och 4 rum och kök

Boendeyta: 55-110 kvadratmeter

Uthyrningsstart: Mars 2021

Inflyttning: September 2021

Hyresnivå: Ca. 9 100-18 300 kr

Planritningar: Våning 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Trivsamt, modernt & yteffektivt

Huset består av 22 lägenheter fördelade på sju våningsplan. Storleken på lägenheterna är mellan 55 och 110 kvm. Lägenheterna är modernt utformade med både sociala ytor och gott om förvaring. Köket från HTH går i ljusa kulörer och vitvarorna är genomgående i rostfria material. Badrummen är helkaklade och utrustade med duschväggar, golvvärme och handdukstork med mera. I hallen ligger klinker och på övriga golv parkett. Samtliga bostäder har balkong.

Granne med Malmö Opera och Pildammen

Här bor du i ett av Malmös mest attraktiva områden, Teatern, i västa innerstaden. Utbudet av aktiviteter är stort, lika mycket för dig som uppskattar stadens puls som dig som föredrar närheten till grönområden. Här bor du med Malmö Opera som närmsta granne samt Pildammens grönska och promenadstråk alldeles runt knuten. Huset ligger även nära knutpunkten Triangeln samt flertalet trevliga caféer och restauranger.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.