Kattugglan, Nyköping

NYBYGGT, VÄLPLANERAT OCH MED SKOGEN UTANFÖR DÖRREN

Nu har du möjlighet att skapa ditt hem i en av 138 nybyggda hyreslägenheter i Marieberg, Nyköping. Här bor du i välplanerade bostäder med hög standard, skogen runt husknuten och pendingsavstånd till Stockholm.


Antal lägenheter: 138 lägenheter

Storlek: 1, 2 och 4 rum och kök

Boendeyta: 36-95 m2

Inflyttning: Löpande inflyttning pågår

Hyresnivå: 6600-13 400 kr/mån

Hiss: Ja

Balkong/uteplats: Alla lägenheter

Diskmaskin: Alla lägenheter

Exempel på planlösningar:
1 rum och kök (36 kvm)
2 rum och kök (44 kvm)
2 rum och kök (49 kvm)
2 rum och kök (55 kvm)
4 rum och kök (95 kvm)


Om bostäderna

På Kattugglan bor du i nyproducerade bostäder där både material och planlösning är noga anpassat för att skapa ett modernt boende som erbjuder det lilla extra. Lägenheterna håller en hög standard med vitmålade väggar, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i alla rum. Badrummen är helkaklade och utrustade med duschhörna. Köket från Vedum är ljust och erbjuder praktisk förvaring och moderna energisnåla vitvaror från Whirlpool. Bostäderna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende - oavsett vilken fas i livet du befinner dig i.

Kvarteret Kattugglan

Som boende i kvarteret Kattugglan har du tillgång till bland annat gemensam tvättstuga, boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelförråd med sedumtak. Kvarteret Kattugglan består av 138 hyresrätter i tre huskroppar om fyra till fem våningar. Husen certifieras enligt Miljöbyggnad Silver, vilket för dig som boende borgar för en mycket god inomhusmiljö

Området

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med tåg. Stadsbussen trafikerar området och en promenad utmed ån in till stadens centrum tar cirka 15 minuter.