Kronojägaren 1, Karlstad

NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER NÄRA KARLSTADS UNIVERSITET

Nu skapar Willhem 32 nyproducerade hyreslägenheter med inflytt i augusti 2020. Bostäderna är smart planerade med effektiv planlösning, sovloft och modern standard. Här får du möjlighet att skapa ett riktigt härligt hem med komfort, god standard och närhet till Karlstads Universitet.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 32 lägenheter

Storlek: 1 rum och kök + sovloft

Boendeyta: Ca. 31 kvadrameter 

Adress: Flöjtgatan 13 A

Hyresnivå: Ca. 4990 kr

Uthyrningsstart: Mars 2020

Beräknad inflyttning: Augusti 2020

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Trivsamt, modernt & yteffektivt

I våra nyproducerade hyreslägenheter på Kronojägaren bor du högst upp i huset i härliga ettor med rymligt sovloft. Redan i hallen möts du av en trestavsparkett som är genomgående i hela bostaden. Köket är noga utformat och består av vita luckor och vitvaror för en stilren design. Badrummet ger med sina helkaklade väggar i vitt tillsammans med övriga materialval och duschhöra en snygg, såväl som funktionell standard. En stege leder dig upp till ett rymligt loft där du får möjighet att skapa en avskild och avkopplande sovrumsdel. Bostäderna bjuder på gott om soljus tackvare både vanliga och takmonterade fönster. Lägenheter att trivas i helt enkelt!

Nära city & Karlstads Universitet

Kronoparken ligger alldeles intill Karlstads Universitet, vilket gör bostäderna perfekta för dig som t.ex. är studerande. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område har ett större köpcentrum (Välsviken) vuxit fram de senaste åren med butiker som ICA, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.