Krusbäret 1, Halmstad

BO NÄRA CITY, NÖJE OCH STRÖVOMRÅDEN

Krusbäret utgörs av 72 moderna hyreslägenheter med centralt läge i Halmstad. Här bor du med ett brett utbud av service och nöjen i din absoluta närhet. Med högskolan och centralstationen endast minuter bort passar boendet perfekt för såväl pendlaren som studenten.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 72 lägenheter i hyresrättsform

Storlek: 1-2 rum och kök, samtliga med balkong/uteplats

Yta: Från 31 till 55 kvadratmeter

Arkitekt: Sydark Konstruera

Lägenhetsfördelning: 3 st 1 rok, 69 st 2 rok

Inflyttning: Kvartal 4, 2017

Prospekt

Läs mer i bifogad PDF

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa vita väggar och mörkgrå klinker. Tack vare stora fönsterpartier är ljusinläppet generöst och ger extra rymd åt lägenheten. Golvet i kök och sovrum består av klassisk stavparkett som skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av stilsäker klinker och modern duschhörna. Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling och separata förråd. Det finns även möjlighet att hyra bilparkering i anslutning till huset.

Bo nära city, nöjen och strövområden

Nyhem ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär en och en halv kilometer från centrum. I närområdet finns bland annat dagis, skola, apotek, gym, livsmedelsbutik och vårdcentral. Här finns även vackra grön- och strövområden. Halmstads största idrottsområde Sannarp lockar idrottsintresserade med sitt bad, ishall, fotbollsplaner och friidrottsarena. Närheten till tågstationen och E6:an gör att förbindelserna till och från Nyhem är goda för den som vill pendla.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.