Vildkatten 3, Jönköping

BO NYPRODUCERAT NÄRA NATUR OCH CENTRUM

I Kungsängen öster om Jönköping skapar vi 54 välplanerade hyreslägenheter med närhet till både natur och vardaglig service. Fastigheten byggs helt i trä med såväl invändig gemenskapsyta som vacker och grönskande bostadsgård. Ett boende perfekt för dig som vill bo nytt med både natur och centrum på nära avstånd.


Antal lägenheter: 54 lägenheter fördelat på tre hus

Storlek: 1-2 rum och kök

Boendeyta: Ca. 25-50 kvadrameter

Beräknad inflyttning: Q2 2022

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Hållbarhet i fokus och naturen runt hörnet

Här bor du i en fastighet där hållbarhet står i fokus. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar som byggs helt i trä med solceller på taket. Lägenheterna är välplanerade med både material och planlösning noga anpassat för att skapa ett modernt såväl som hållbart boende. Köken håller en hög standard med stommar i vit nyans samt vitvaror i rostfritt stål. Badrummen bjuder i sin tur på kaklade ytor och stilrent porslin. I fastigheten finns en tvättstuga som även fungerar som gemenskapsyta samt en multifunktionell bostadsgård att njuta av. Bostäderna passar dig som söker en bostad med god standard, närhet till såväl centrum som naturen och är beredd att satsa lite extra på ditt boende.  

Området Kungsängen

I Kungsängen bor du cirka 5 kilometer öster om Jönköping centrum i anslutning till stadsdelarna Österängen, Ekhagen och Öxnehaga. Här bor du med naturen runt knuten med naturmark i direkt anknytning till Bondbergets naturreservat. På några hundra meters avstånd hittar du det mesta av vardaglig service, såsom dagligvaruhandel, skola, kyrka och bibliotek etc. En cykeltur på några minuter tar dig också till både Ekhagen och Öxnehaga centrum, men liknande utbud. Till Huskvarna centrum är avståndet omkring två km och till Asecs centrum cirka tre km.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.