Kvibergs Kaserner, Göteborg

WILLHEM SKAPAR 50 NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER I KVIBERG, GÖTEBORG

Söker du hyreslägenhet i Göteborg? Nu bygger Willhem 50 moderna och välplanerade hyresrätter i Kviberg, Göteborg på attraktivt läge och med god boendestandard. Välkommen till ett ljust och modernt boende med kvalitativa materialval och vitvaror - med närhet till både centrum, natur och service. Välkommen att skapa ditt nya hem hos oss med start vintern 2024.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 50 lägenheter

Storlek: 1-2 rum och kök

Boendeyta: 24-52 kvadratmeter 

Beräknad uthyrningsstart: Sommaren 2024

Beräknad inflytt: Vintern 2024

Arkitekt: QPG AB


Lägenheter att längta hem till

Kvibergs Kaserner erbjuder välplanerade hyreslägenheter med både material och planlösning noga anpassat för ett modernt såväl som hållbart boende. Köken håller en hög standard med stommar i vit nyans samt vitvaror i rostfritt stål. Badrummen bjuder i sin tur på kaklade ytor och stilrent porslin. På golven ligger ekparkett samt klinker i hallen. Förutom garderobsförvaring har du tillgång till eget förråd i nära anslutning. Bostäderna passar dig som söker en bostad med god standard, närhet till såväl centrum som naturen och är beredd att satsa lite extra på ditt boende. 

Bo nära både centrum och natur

Här bor du med närhet till det mesta - med närhet till både kollektivtrafik, serviceutbud och natur. På promenadavstånd hittar du Kvibergs arena som erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls på bara 9 minuter. Några minuter bort ligger Gamlestaden med stort utbud av restauranger, butiker och service samt pendelstation.