Logementet 1, Stockholm

NYTT OCH MODERNT BOENDE, NÄRA TILL ALLT

Logementet 1 i Riksten, Stockholm är en nybyggd fastighet med 37 små lägenheter. Här bor du i en expansiv stadsdel med naturen som granne och närhet till högskola och ett brett serviceutbud. Med allmänna kommunikationer tar det cirka 30 minuter till såväl Södertörns Högskola och Huddinge sjukhus som Flemingsbergs pendeltågsstation.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 37 små lägenheter i hyresrättsform

Storlek: 1 rum och kök

Yta: Från 20 till 23 kvadratmeter

Arkitekt: Vegesack Arkitekter AB

Lägenhetsfördelning: 37 st 1 rok

Inflyttning: Sommar 2018

Övrig information: Rökfritt boende

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Smart och yteffektiv planlösning

På Logementet 1 bor du modernt och rymligt tack vare smart planlösning genom hela lägenheten. Golvet består av Linoleummatta med klinker innanför ytterdörren. Ytskikten är genomgående ljusa vilket gör bostaden enkel att inreda. I badrummet njuter du av stilsäker kakel och klinker. Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling, separata lägenhetsförråd samt tvättstuga i markplan. Bilparkering finns i anslutning till huset, likaså väderskyddad cykelparkering.

Modernt och fräscht - nära till allt

I Riksten bor du nära Södertörns högskola och inom bekvämt avstånd finns allt som kan tänkas i form av service, kultur och nöjen. Området präglas av natur och närhet till ett antal avkopplande grönområden. Med allmänna kommunikationer tar det cirka 30 minuter till såväl Södertörns Högskola och Huddinge sjukhus som Flemingsbergs pendeltågsstation.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.

Rökfritt hus

Många människor är allergiker eller astmatiker och får kraftiga besvär av rök. För dem kan ett rökfritt boende vara livsviktigt. Därför är detta hus skapat med konceptet "Rökfritt hus". Utöver lägenheten och de gemensamma utrymmen är balkongen/uteplatsen, innergården och området närmast huset också rökfria.