Mikroskopet 1, Stockholm

Bo nyproducerat i ett expansivt område med nära till Stockholm city

Nu skapar vi 66 nyproducerade bostäder i expansiva Ursvik i Sundbyberg, Stockholm. Här bor du nära vidsträckta grönområden samtidigt som du har nära till både service, skolor, skidspår och staden.


Antal lägenheter: 66 lägenheter fördelat på 2 hus

Storlek: 2–4 ROK

Boendeyta: 43-100 m2

Beräknad inflyttning: 15 juni (del 1) respektive 15 augusti (del 2)

Hyresnivå: 9000-16500 kr

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalda material, balkong och naturen runt hörnet

På Mikroskopet 1 bor du i nyproducerade bostäder där både material och planlösning är noga anpassat för att skapa ett modernt boende som erbjuder det lilla extra. Redan i hallen möts du av ljusa ytskikt och vacker klinker. Samtliga lägenheter har balkong, vilka inbjuder till både morgonkaffe och kvällsmys med en härlig omgivning som utsikt. Köken håller en hög standard med stommar i vit nyans samt vitvaror i rostfritt stål. Badrummen bjuder i sin tur på helkaklade väggar och golv i kombination med stilrent porslin. Lägenheterna på Mikroskopet 1 passar dig som söker en nyproducerad bostad nära både city och naturen samt är beredd att satsa lite extra på ditt boende.    

 

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.