Räven 18, Jönköping

BO MODERNT, CITYNÄRA OCH MED FANTASTISK UTSIKT

I stadsdelen Dalvik, högt beläget i Jönköping, finner du fastigheten Räven bestående av 66 nybyggda lägenheter. Här bor du med grönskan runt hörnet, fin utsikt över staden och endast minuter från Jönköpings centrum.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 66 lägenheter i hyresrättsform

Storlek: 1-3 rum och kök, de flesta med balkong

Yta: Från 31 till 79 kvadratmeter

Arkitekt: Tengbom

Lägenhetsfördelning: 23 st 1 rok, 33 st 2 rok, 10 st 3 rok

Inflyttning: Kvartal 1, 2018

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa vita väggar och mörkgrå klinker. Tack vare stora fönsterpartier är ljusinläppet generöst och ger extra rymd åt lägenheten. Golvet i kök och sovrum består av klassisk stavparkett som skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av stilsäker klinker med golvvärme, handdukstork samt modern duschhörna. Alla lägenheter är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, fiberuppkoppling, separata förråd samt låsbar cykelförvaring. Bilparkering finns i anslutning till huset.

Bo modernt, citynära och med fantastisk utsikt

På Dalvik, strax väster om centrum, bor du högt och vackert med utsikt över Jönköpings stad. Trots närheten till staden bor du här lugnt och skönt omgärdad av vacker natur och fina promenadstråk. Vill du ta del av det shopping-, kultur- och nöjesutbud som erbjuds i centrala Jönköping, så är det bara en fem minuters bussresa bort. På Dalvik finns lokala affärsverksamheter så som kiosk, frisör, restaurang, pizzeria samt en låg- och mellanstadieskola.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.

Rökfritt hus

Många människor är allergiker eller astmatiker och får kraftiga besvär av rök. För dem kan ett rökfritt boende vara livsviktigt. Därför är detta hus skapat med konceptet "Rökfritt hus". Utöver lägenheten och de gemensamma utrymmen är balkongen/uteplatsen, innergården och området närmast huset också rökfria.