Saga 1, Malmö

BO I EXPANSIV STADSDEL, MINUTER FRÅN MALMÖ CITY

Totalt 125 nyproducerade lägenheter i Hyllie strax utanför Malmö centrum. Stadsdelen präglas av kultur, nöjen och shopping men erbjuder även grönområden och öppna landskap.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 125 lägenheter i hyresrättsform (varav 35 studentlägenheter)

Storlek: 1-4 rum och kök, de flesta med balkong

Yta: Från 30 till 104 kvadratmeter

Arkitekt: Juul & Frost Arkitekter

Lägenhetsfördelning: 45 st 1 rok, 43 st 2 rok, 26 st 3 rok, 11 st 4 rok

Inflyttning: 1 april 2017 (etapp 1) och 1 november 2017 (etapp 2)

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa vita väggar och mörkgrå klinker. Tack vare stora fönsterpartier är ljusinläppet generöst och ger extra rymd åt lägenheten. Golvet i kök och sovrum består av klassisk stavparkett som skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av stilsäker klinker och modern duschhörna. Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling och separata förråd. Bilparkering finns i anslutning till huset.

Bo i expansiv stadsdel, minuter från Malmö city

I Hyllie möts landskap och stad. Här bor du nära det mesta. Shoppingcentret Emporia erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger och kaféer. Här finns även Malmö Arena som med jämna mellanrum lockar tusentals besökare till konserter, mässor, sport och andra stora evenemang. Hyllies perfekta läge för kommunikation gör området mycket attraktivt. Bland annat finns en av citytunnelns hållplatser i Hyllie. Den tar dig till Malmö city på omkring tre minuter eller Köpenhamn C på mindre än 30 minuter.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.