Tegnér 5, Västerås

BO NÄRA CITY, NÖJEN OCH HÖGSKOLAN

Nu bygger vi 75 lägenheter i attraktivt A-läge i centrala Västerås. Med endast ett hundratal meter till Cityringen samt ca 10 minuters promenadavstånd till både högskolan och Stora Torget i centrum är detta perfekt för dig som söker ett mindre boende. Inflytt under hösten 2019.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 75 lägenheter

Storlek: 1-2 rum och kök

Yta: 27-44 kvadratmeter

Arkitekt: Arkitektfirma Martin Kourtti

Våningsplan: 1 2 3 4 5

Illustrationsplan: Klicka här

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

På Tegnér 5 bor du i yteffektiva lägenheter som erbjuder både god funktion och komfort. Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa väggar och grå klinker. De stora fönsterna mot innegården ger en härlig rymd i lägenheterna tack vare ett generöst ljusinsläpp. Golvet i rummen och köket består av klassisk stavparkett i ek, vilket skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av helkaklade väggar och golv i grå klinker. Stilren inredning gör badrummet både trivsamt och funktionellt. Samtliga lägenheter är utrustade med fiberuppkoppling och separata förråd. Lägenheterna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

Bo nära city, nöjen och högskolan

Bo i ett trivsamt bostadsområde med centralt läge i Västerås. Här har du gångavstånd till centrum med allt vad det innebär i form av service och övrigt utbud. På gångavstånd finns även Mälardalens högskola, gymnasium och idrottsanläggningen Arosvallen. Till Rocklunda friluftsområde är det cirka 2 km. Med kollektivtrafik tar du dig smidigt till centralstationen på ca fem minuter.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader. Arbetet utförs med Miljöbyggnad nivå Silver.