Toppön 12, Trollhättan

NYTT, YTEFFEKTIVT & MITT I CENTRUM

På Drottninggatan i Trollhättan skapar vi 26 stycken nya, små och yteffektiva lägenheter. Här bor du mitt i centrala Trollhättan med utsikt över Drottningtorget och fem minuters promenad till Högskolan Väst. Inflytt våren 2019.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 26 lägenheter

Storlek: 1-2 rum och kök

Yta: 21-50 kvadratmeter

Beräknad inflyttning: 1 april 2019

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

På Toppön 12 bor du i yteffektiva lägenheter som är noga anpassade för att erbjuda ett skönt och komfortabelt boende. Genomgående ljusa materialval och väggar gör bostäderna både avkopplande och praktiska. Köken är smart designade med god standard på såväl vitvaror som köksinredning. Badrummen är halvkaklade och utrustade med duschhörna. Lägenheterna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

Bo mitt i city, nära nöjen och högskolan

Bo i ett vackert bostadsområde med centralt läge i Trollhättan. Här har du gångavstånd till det mesta i form av service och övrigt utbud. Med utsikt över Drottningtorget och knappt 5 minuter till Högskolan Väst är detta boende perfekt för dig som söker ett modernt och yteffektivt boende med stadspuls.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader. Arbetet utförs med Miljöbyggnad nivå Silver.