Valsverket 5, Eskilstuna

NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER NÄRA MÄLARDALENS HÖGSKOLA

Nu skapas 337 nyproducerade hyreslägenheter med attraktivt läge i centrala Eskilstuna. Välkommen till ett ljust och modernt boende med vacker ekparkett samt kvalitativa vitvaror och material. Här får du möjlighet att skapa ett riktigt härligt hem i ett svårslaget läge.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 337 lägenheter

Storlek: 1-4 rum och kök

Boendeyta: 28-90 kvadratmeter 

Beräknad inflytt: Q2 2022 (etapp 1), Q1 2023 (etapp 2), Q4 2023 (etapp 3)

Uthyrning pågår! Ansök via HomeQ.

Dela med dina vänner


Ljust, stilrent och yteffektivt

Lägenheterna karaktäriseras av en ljus och harmonisk färgskala med vita väggar och vacker ekparkett. Kök och badrum är utrustade med vitvaror av hög kvalitet och sovrum har god garderobsförvaring. Vissa lägenheter har balkong eller terrass och andra har uteplats. Den perfekta kanvasen för den som vill ha frihet att sätta sin egna prägel och skapa sitt drömhem!

Bo nära nöjen, natur och högskolan

I Valsverket bor du på bästa läget i centrala Eskilstuna i direkt anslutning till den trevliga shoppinggatan med restauranger och butiker. Du har även de charmiga kulturkvarteren och friluftsmuséet Rademachersmedjorna runt knuten med sitt trevliga utbud av caféer och hantverk. Längs den fridfulla Eskilstunaån ligger högskolans nybyggda lokaler och du har närhet till flera fina parker som Rinmansparken som bjuder in till lek och avkoppling. På bara en kvarts promenad befinner du dig mitt i den sörmländska naturen med sina trolska skogar, vackra sandstränder, inbjudande vandringsleder och spännande cykelspår.

Kommunikation

Valsverket ligger på 5 minuters gångavstånd från Eskilstuna Centralstation. Det är en av knutpunkterna för Sörmlandstrafiken och med SJ tar du dig till Stockholm på en timme.