Vargen 15, Borås

Nyproduktion av hyreslägenheter i centrum

På Kungsgatan i Borås skapar vi 25 nya och yteffektiva hyreslägenheter för dig som söker ett kompakt boende med närhet till såväl centrum som annan närliggande service. Inflytt i början av 2020.


Antal lägenheter: 25 lägenheter

Storlek: 1 rum och kök

Boendeyta: Ca. 20-30 kvadrameter

Beräknad inflyttning: Q1 2020

Uthyrningen avslutad.

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

På Vargen i Borås bor du i välplanerade lägenheter som är noga anpassade för att erbjuda ett skönt och komfortabelt boende. Genomgående ljusa materialval och väggar gör bostäderna både avkopplande och praktiska. Såväl köksstommar som vitvaror är noga utvalda med både funktionalitet och hållbarhet i fokus. Badrummen är halvkaklade och utrustade med duschhörna. Lägenheterna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

Bo mitt i city, nära nöjen och högskolan

Bo i ett vackert bostadsområde med centralt läge i Borås. Här har du gångavstånd till det mesta i form av service och övrigt utbud. Med utsikt över Kungsgatan och Borås Högskola tvärs över gatan är detta boende perfekt för dig som söker ett modernt och välplanerat boende med stadspuls.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader. Arbetet utförs med Miljöbyggnad nivå Silver.