Viksjö 2:595, Järfälla

NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER I VIKSJÖ PÅ PENDELAVSTÅND FRÅN STOCKHOLM

Nu skapar Willhem 32 nyproducerade hyreslägenheter med inflytt hösten 2022. Här bor du i mitt i Viksjö centrum med Stockholm city på behagligt pendelavstånd. Med lägenhetsstorlekar mellan 1-4 rum och kök finns något för alla - oavsett fas i livet.  

 


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 32 lägenheter

Storlek: 1-4 rum och kök

Arkitekt: Liljewall Arkitekter

Beräknad inflytt: 2022 Q3


Trivsamt, modernt & yteffektivt

Genom att skapa ytsmarta hyreslägenheter i storlekar mellan 1 och 4 rum och kök finns något för alla - oavsett var du befinner dig i livet. Lägenheterna är modernt utformade med ytsmarta planlösningar och genomtänkta materialval. Köket är noga utformat och består bland annat av vita luckor och rostfria vitvaror för en stilren design. Badrummet ger med sina helkaklade väggar i vitt tillsammans med övriga materialval och duschhöra en snygg, såväl som funktionell standard. Hallen har försetts med tålig klinker och övriga golvytor med parkett.

Ett naturskönt område med något för alla

Viksjö är ett område som erbjuder något för alla - oavsett ålder eller intressen. Området är naturskönt med stora skogar och vackra promenad- och motionsområden. Här kan du bland annat njuta av badstränder, båthamnar och utsiktspunkter längs med Mälaren. För den aktive finns alltifrån sportanläggningar och gym i centrum till båtklubb, golfbana och till och med en skidbacke inom kommunen. Viksjö är familjevänligt och erbjuder gott om gång- och cykelbanor. Här finns det mesta familjen behöver i form av affärer, restauranger och service. Till pendeltågsstationen i Jakobsberg tar du dig lätt med buss. Direktbussar tar dig till Kista och Sollentuna, samt till Järva krog och Karolinska Sjukhuset under rusningstid.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.