Willhem gör fler bostadsaffärer i Stockholm

Willhem har ingått avtal om förvärv av 296 hyreslägenheter i Norra Kallhäll i Järfälla kommun. Tillsammans med affärer genomförda tidigare i år växer Willhems bestånd i Stockholm till 2834 hyreslägenheter.

− Stockholm är en prioriterad marknad för Willhem och vi är därför mycket glada över att kunna växa ytterligare – nu i attraktiva Järfälla, kommenterar Willhems vd Mikael Granath affären.

De fem fastigheterna som ingår i affären ligger i Norra Kallhäll i Järfälla kommun och innefattar 296 hyreslägenheter, ett gruppboende och en förskola. Den totala uthyrningsbara ytan är 26 689 kvadratmeter. Byggnaderna är av radhuskaraktär, uppförda omkring år 1980 och väl underhållna. Säljare är Wåhlin Fastigheter och köpeskillingen uppgår till 435 Mkr.

I Stockholm finns Willhem sedan tidigare, förutom i Järfälla, i Botkyrka, i Vallentuna och i Österåker. Genom tidigare genomförd affär i år med Familjebostäder ingår även hyresrätter i Stockholms stad i beståndet, belägna i Blackeberg, Bromma, Hässelby strand, Spånga/Kista och Västerled.