Mitt konto

Våra vanligaste frågor

Skapa konto som hyresgäst

Som hyresgäst krävs ett kontraktsnummer för att kunna skapa ett konto på Mina sidor. Kontraktsnumret hittar du på din hyresavi eller på ditt kontrakt. Får du ett felmeddelande vid inloggningen om att ditt personnummer inte finns registrerat så har du inte skapat något konto och behöver först göra det. Du kan skapa ett konto samma dag som ditt kontrakt börjar gälla. När du loggar in på kontot, var noga med att skriva personnumret och lösenordet rätt. 

Har du ett konto som bostadssökande uppgraderas det till ett hyresgästkonto i samband med att du loggar in första gången efter det att ditt kontrakt börjat gälla.

Skapa konto som bostadssökande

Som bostadssökande kan du skapa ett konto när du gör din första intresseanmälan. Du kan även skapa ett konto utan att anmäla intresse för någon specifik lägenhet för att vara beredd när rätt lägenhet dyker upp. Skapa konto här. När du skapar kontot fyller du i din fullständiga sökprofil som sedan ligger till grund för dina ansökningar hos oss. Du kan uppdatera dina uppgifter på Mina sidor/Min profil. Observera att du som vill söka bostad i Stockholm behöver registrera dig via externa marknadsplatser.

Det är viktigt att du aktiverar ditt konto var sjätte månad. Det gör du genom att logga in med ditt personnummer och lösenord. Väljer du att inte göra detta kommer ditt konto automatiskt att avslutas.

Glömt lösenord?

Har du glömt ditt lösenord, använd länken ”Glömt lösenord” så skickas ett nytt lösenord till din registrerade e-post. Vi rekommenderar att kopiera in lösenordet när du loggar in och därefter byta till ett enklare lösenord.

Mitt konto har låst sig

Om du har försökt att logga in med fel lösenord fler än tre gånger låser sig ditt konto. Vänta då i tio minuter och prova att logga in igen. Kontakta oss för upplåsning av kontot om det fortfarande är låst efter tio minuter.

Vår app

Willhems app finns för både iPhone och Android. Du hittar appen genom att söka på "Willhem Mina sidor" i App Store och Google Play - eller via direktlänkarna nedan. Observera att du behöver vara hyresgäst hos Willhem för att kunna använda appen.

Ladda ner appen här:

Guider