Mitt konto

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring ditt konto på Mina sidor och vår app.

Våra vanligaste frågor

Hur skapar jag konto som hyresgäst?

För att skapa ett konto som hyresgäst på Mina sidor behöver du ha ett kontraktsnummer. Kontraktsnumret hittar du på din hyresavi eller på ditt kontrakt. Får du ett felmeddelande vid inloggningen om att ditt personnummer inte finns registrerat så har du inte något konto på vår hemsida och behöver först skapa det. Du kan skapa ett konto i samband med att du signerat ditt hyreskontrakt. När du loggar in på kontot, var noga med att skriva personnumret och lösenordet rätt. Har du ett konto som bostadssökande kommer det att uppgraderas till ett hyresgästkonto i samband med att du loggar in första gången efter att ditt hyreskontrakt är signerat.

Skapa konto som hyresgäst här

Hur skapar jag konto som bostadssökande?

Som bostadssökande skapar du ett konto när du gör din första intresseanmälan. Du kan även skapa ett konto utan att anmäla intresse för någon specifik lägenhet för att vara beredd när rätt lägenhet dyker upp. När du skapar kontot fyller du i din fullständiga sökprofil som sedan ligger till grund för dina ansökningar hos oss. Du kan uppdatera dina uppgifter på Mina sidor under Min profil. Observera att du som vill söka bostad i Stockholm behöver registrera dig via externa marknadsplatser. Det är viktigt att du aktiverar ditt konto var sjätte månad. Det gör du genom att logga in med ditt personnummer och lösenord. Väljer du att inte göra detta kommer ditt konto automatiskt att avslutas.

Skapa konto som bostadssökande här

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag nu?

Har du glömt ditt lösenord kan du klicka på länken ”Glömt lösenord” så skickas en länk till din registrerade e-post. Följ länken och skriv in ditt önskade lösenord.

Hur gör jag om mitt konto har låst sig?

Om du har försökt att logga in med fel lösenord fler än tre gånger låser sig ditt konto. Vänta då i tio minuter och prova att logga in igen. Är det fortfarande låst efter tio minuter kontaktar du oss så hjälper vi dig. 

Hur laddar jag ned Willhems app?

Willhems app finns för både iPhone och Android. Du hittar appen genom att söka på "Willhem Mina sidor" i App Store och Google Play - eller via direktlänkarna nedan. Observera att du behöver vara hyresgäst hos Willhem för att kunna använda appen. Ladda ner appen här:

Mina sidor via App Store (för iPhone)
Mina sidor via Google Play (för Android) 

Guider