Sommarjobba hos oss

Är du mellan 16 och 20 år och vill ha ett roligt sommarjobb? Ta chansen att testa på fastighetsbranschen, tjäna egna pengar och jobba med andra ungdomar i våra bostadsområden i sommar genom att bli minibovärd!

Sommarjobbare på Willhem i Borås

Vad gör en minibovärd?

Som minibovärd hjälper du till med enklare skötseluppgifter i våra bostadsområden och ser till att de som bor där trivs. Arbetsuppgifterna sker under handledning av ordinarie bovärd och kan till exempel vara att måla, rensa rabatter, klippa buskar, plocka skräp och städa källarförråd.

Genom sommarjobbet får du möjlighet att ta eget ansvar, växa och lära känna nya människor. Du kanske hittar nya vänner eller en kontakt som kan vara bra att ha genom arbetslivet. 

Var kan jag jobba?

Willhem finns på 13 orter runt om i Sverige. Du kan sommarjobba på Willhem i Borås, Eskilstuna, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Skövde, Stockholm, Trollhättan och Västerås.

Hur ansöker jag?

Du som är mellan 16 och 20 år är varmt välkommen att söka sommarjobb på Willhem. Vi kommer att prioritera de ungdomar som bor hos oss. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Ansök på jobb.willhem.se